Своге получи червено атомно нападение и нови фенове от София (ВИДЕО)

Публикувано на: 20.02.2019 21:43

Автор: Цветан Тасев

©Проспорт.бг
Отборът на Своге 2009 получи дажокпота за пролетния полусезон. От тази събота, в 14 часа, срещу Чавдар Етрополе, стартира пътя на атомното нападателно трио на ЦСКА 1948 от времето на ЧЕСТНИЯ ПЪТ КЪМ ВЪРХА.


Калоян Стефанов, левичарят Георги Божилов и Йоан Маринов вкараха общо 44 гола и попадоха общо за 23, а в класацията "Гол плюс асистенция" през сезона се класираха в изписания ред, като Калоян вкара 18 гола и подаде за 11, Георги Божилов порази съперника 17 пъти и асистира за 5, Йоан Маринов вкара 9 пъти и подаде за 7. Някои от попаденията бяха съвършените шедьоври, които още се помнят. Божилов и Маринов са бивши юношески национали, днес Георги на 19, Йоан стар и немощен на 20, а Калата е на тежката възраст от 22.

Йоан Маринов е автор и на първия гол в официален мач, в историята на новия клуб.


Калоян Стефанов

Вече е съвсем сигурно, че част от феновете на момчетата, които не приеха подмяната на ценностите и техните преносители, при червените, вече са се организирали и в събота ще бъдат на стадион "Чавдар Цветков", за да подкрепят своите любимци. 


Георги Божилов

Тримата не само вкарваха голове, но посрещаха бутилки с главите си на 4 юли 2016 година в Деня на селяндурското начало на "Армията", бяха и на Учредителното събрание на ЦСКА 1948 в ЦВК на 19 юли 2016 година.


Йоан Маринов

Проспорт желае пълен успех на момчетата. Това ще помогне и на Своге да се измъкне от опасната зона на изпадащите в тежката Югозападна Трета лига. Със сигурност, в Своге ще гледат качествен футбол.

ВИЖТЕ ШЕДЬОВЪРА НА КАЛОЯН:И БЕЗПОЩАДЕН СРЕЩУ ПРЕИМЕНУВАНИЯ БОТЕВ ЛУКОВИТ ОТ ЛОВЕЧ:КАЛАТА И  ГЕОРГИ БОЖИЛОВ С ДИКТАТ НАД ЛЕВСКИ-РАКОВСКИ:ПЪРВИЯТ ГОЛ В ИСТОРИЯТА Е НА ЙОАН: