Топ дебют на Димо Кръстев срещу Парма

Публикувано на: 10.03.2019 17:53

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Димо Кръстев
Юношеският национал Димо Кръстев направи пълен дебют в цял мач при гостуването на Парма,на неговата възраст, но за съжаление с пропусната победа и краен резултат 3:3. Високият 195 см бургазлия игра на титулярната си позиция на дефанзивен халф, а за този мач бе картотекиран в края на работния петъчен ден с изключителното съдействие и на отличния екип на Международния отдел на Българския футболен съюз.
 
Брилянтен Димо. Много отнети топки, сигурно отиграване и отлично разпределяне на играта при поемане от централните защитници. Прояви се и в ситуация, в която останал сам, като последна преграда, спечели надиграването с нападателя на домакините и предотврати 1000-процентово попадение.
 
Кръстев е близо и до гол след ъглов удар, а още по-близо от сензационен изстрел от центъра на терена, но вратарят със сетни усилия успя да избие да се спаси от голям срам.
 
По информация на Проспорт.бг младата съдийка на двубоя е изпуснала мача, а на два пъти момчетата от Флоренция са повеждали, като не без помощта на арибитърката Парма стига до равенство в последната минута. Неадекватното и поведение довеело и до много сериозно изпъване на нервите и навлизане в терена на треньора на Фиорентина.
 
Димо Кръстев ще се прибере в България на 15 март, за да се включи в сбора на националния отбор, родени 2003 година, за два мача срещу Молдова в Сливен.