Свързан и с Проспорт стана докторант в НСА

Публикувано на: 13.03.2019 12:25

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Александър Капитански
Александър Капитански, треньорът от "РД спорт" на деца, родени 2005 година и съпричастен към програмата на Проспорт медиа за достъп до водещи методики на млади български специалисти, вече свързваме с много приятна и силна новина.

От наши приятели в научните среди на Национална спортна академия "Васил Левски" научаваме, че Александър вече е докторант и е зачислен в Катедра "Спортна психология". Очаква се негов научен ръководител да бъде Професор Татяна Янчева или Професор Михаил Герогиев.

Капитански е с образователна степен "Бакалавър" в специалност "Учител и треньор по футбол" от 2016 година. През 2017 година Капитански завършва образователна степен "Магистър" в специалност "Спортен мениджмънт" в катедрата на нашия приятел Професор Бисер Цолов, а през 2018 година става магистър по  "Спортна психология".

2019 година е докторант.

От 3 април до 7 април, Капитански, заедно с Ивелин Петков от Славия, Петър Иванов от Национал и Мартин Герговски от Монтана ще минат методически курс в италианския Пескара. Нов за програмата е Герговски.

Капитански е бил част от обучения в английските Чарлтън и Ливърпул, Петков в Ливърпул и италианския Фиорентина, Иванов в Чарлтън.

Проспорт
желае силен научен дух и световни достижения на бъдещия доктор Александър Капитански.