Славия събира хиляди левове за Владо

Публикувано на: 12.04.2019 00:08

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Георги Стоянов
 В неделя от 9 часа, на стадион "Славия" стартира непознат по стил благотворителен турнир, който ще събере хиляди левове в помощ на Владимир Стоянов. Инициативата е на бившия възпитаник на централния нападател Георги Стоянов, който е треньор на децата, родени след 1 януари 2010 година в школата на Славия. В надпреварата ще участват и деца родени след 1 януари 2011 година. Мачовете ще се играят на комплекс "Стоян Коцев".
 
Блестяща концепция и съпричастност. Общо 26 отбора от София и Пловдив  ще стартират мачовете, а клубовете ще заплатят сума за участие, която ще бъде основа на фонда за подпомагане на Владо Стоянов.


Георги Стоянов
 
 
Цели 20 фланелки с автографи на професионални клубове от България, в т.ч. на всички от Първа лига, плюс една на Щутгарт, осигурена от Красимир Балъков ще бъдат предложени на търг, парите от който ще бъдат добавени към събраната от таксите сума. Проспорт.бг научи, че за фланелката на Славия вече има направен залог в стотици левове, още преди старта на търга.
 
Известно е, че на бившия бургаски таран са нужни 45 000 лева за скъпа имунотерапия. Вече стартираха различни инициативи, включително кампания с SMS-и. Докато Георги Стоянов, неговите колеги и ръководството на Славия организират мащабната си акция, вие можете да подкрепите семейството на Владо на номер 17 777 и текст: DMS VLADIMIR.


Владо Стоянов

Всяка подкрепа е добре дошла. Неделя, 14 април, начало 9.00 часа. Стадион "Славия", Комплекс "Стоян Коцев".