Треньорът на Козенца писа отличен на Анди

Публикувано на: 20.04.2019 23:47

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Андреа Христов
Пиеро Браля се изказа много ласкаво за младежкия национал Андреа Христов, преотстъпен от Славия на Козенца. Старши треньорът на италианския клуб от Серия Б даде пресконференция преди домакинския мач срещу Специя. Той ще се играе в понеделник, защото тази седмица е католическият Великден.
 
Журналистите се поинтересуваха от стъпките за и от Анди, на което Браля отговори с много позитивен тон и отношение към българина.


Пиеро Браля
 
"Той дава сигурност за евентуалната инвестиция на директора и президента. Андреа е много силен играч с бъдеще и сериозна кариера пред себе си. Тренира много мотивиране, а срещу Пескара игра много спокойно, игра отлично. Висок е два метра. Неговото окончателно привличане не зависи от това дали играе във всеки кръг", каза наставникът пред журналистите.
 
В отговора на Браля няма загадка. Окончателното решение е свързано с това какво ще се случи при негативно развитие на събитията в оставащите четири кръга на първенството, което приключва на 5 май.
 
Козенца продължава да бъде в невероятната позиция, която статистически едва ли някога се е случвала. Калабрийците продължават да са в уникална позиция на 6 точки от плейофите за Серия А, но и на ...6 точки от плейаутите от Серия Б.