2.2.16.16. (ББПП) или с думи!

Публикувано на: 04.05.2019 12:41

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Интернет
Вземам повод от онова време, преди точно три години, когато на днешната дата за подготвяното мащабно престъпление към ЦСКА знаеха малцина. Казаха ми.
 
Няма как да не си спомните най-малко шест неща до този момент.
 
1. Във "В" група стадионът отново стана дом на семействата;
2. Печатаха се фланелки с надпис "2.2.16.16.";
3. Трибуните скандираха мощно "Бойко Борисов, педераст, педераст!";
4. Полицията започна да преследва по трибуните за възгласи "Бойко Борисов, педераст педераст!";
5. Ръководството агитираше в полза на Бойко Борисов;
6. ЦСКА се класира за Финала в турнира за Купата на България и възраждането се състоя;
 
След тази дата директивата на Бойко Борисов беше активирана. Шампионатът прекроен. Борислав Михайлов до края на май вече бе дал инструкции и в протоколите на делегатите се мъдреше съвсем друго име, вместо Литекс. На връх най-духовния български празник, недуховен говорител обаяи ЦСКА за мъртвец. Мяташе вонящо кандило сред вълната от победен възторг на "Васил Левски". Алчните и користните се носеха по гребена на вълната. Футболният съюз козируваше, при явния и съвършено неприемлив натиск на политическата власт. Политическата власт подчини най-уязвимата част от ултрасите. Екскурзиантите получиха нови възможности да посетят София. На тях им е все едно. На 9 септември 2016 година бе издаден смъртен акт на ЦСКА. Светата Инквизиция на послушните и алчни кариеристи сипа отровата в чашата, в местността "Пустинята", в София и донесе сребърниците на варненския екзекутор с дебелия врат и двете гънки. 
 
Любо Пенев се кандидатира за Президент. Пратиха му верни и доверени доносници около него. Той си мислеше, че има как, те знаеха, че няма пипане пак. Онези, новите, натресените в центъра на София не можеха да пипат повече. Щото значеше да посегнат на директивата. Сега обаче объркаха ваксата.
 
Повече от ясно и нескриваемо е, че в София ги доведе и въдвори в послушност Бойко Борисов. С изцепките по Любо Пенев, с очернянето на Христо Стоичков, с безбройните изблици и демонстрация на клошарска обща и специална култура, объркаха позивната точно преди избори.
 
Аз мислех да не гласувам. Последния път бях един от десетките хиляди, които написаха върху бюлетината "Върнете базите на ЦСКА!".
 
Сега ще бъда кратък "2.2.16.16." или ще го изпиша с думи.