Поплачете с Проспорт! Доброто не е наказано

Публикувано на: 13.06.2019 22:30

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Мартин Герговски
 Няма как да не изпитваме чувство на гордост, че момчетата, които се свързаха с програмата на Проспорт Медиа за достъп до водещи методики в елитните академии се радват на обич и уважение, което носи повече точки от всякаква купа.
 
Мартин Герговски обави официално днес, че се разделя с младите играчи от академията на Монтана, а къде отива ще научим сокоро и ще ви информираме. Раздялата обаче на младия наставник  е с вълна от благодарности на играчи и родители, някои от които ще ви покажем с вълнение и капка сълза на възторг. Мартин бе последният до момента от всички 30 млади треньори, които допуснахме до обучение. Той бе в групата, която почерпи ум и тайни от Доцент доктор Джузепе Джерия в пълния едноседмичен цикъл в академията на италианския Пескара тази пролет. Академия, която даде на света Марко Верати от ПСЖ, Лукас Себастиан Торейра от Арсенал и много, много други. Първи чуждестранен клуб и на българския талантлив централен нападател Алекс Кирилов.
 
Вижте как се разделя Монтана със своя 27-годишен треньор Мартин Герговски:
 
Pier Pierov Jr. Marin Orlinov Без тебе няма да е същото на #крепоста???? Успех !
 
Iskra Ivanova Успех във всичко което правиш и голямо Благодаря за страхотното отношение към децата ни
 
Бобката Рени Борисови Благодарим ти за страхотното отношение , желаем късмет и успехи ???????????????
 
Теодор Михайлов Благодаря ви тренер за всичко което направихте за нас и успех за напред

Nina Rangelova Едно голямо БЛАГОДАРЯ за търпението което имахте към нашите деца.Успех Ви пожелавам и за напред,бъдете все така всеотдаен и не се предавайте.

Cvetelin Yordanov Тренер сега си казваме чао но не означава че ще ви забравя. През тази една година ме научихте как да се боря за място и успехи. Благодаря за всичко. Вие бяхте един страхотен треньор????
 
Р. Йорданова Да пожънеш големи успехи Марти! Благодарим ти за отношението, за това, че не беше само треньор, а и добър приятел на нашите момчета! Успех! Дерзай!

Йоан Георгиев Благодаря тренер за всичко, на което ме научихте! Вие бяхте страхотен треньор и добър приятел в същото време. И съм убеден, че ще си останете такъв. Много успехи за в бъдеще. Надявам се да се виждаме и занапред. Благодаря за незабравимите спомени които ни дадохте. Вие не се отказахте от нас в трудните моменти. Сега казваме ,,Чао" не ,,Сбогом"! 
Благодаря за всичко! ????????????