Шоу "Краев" и гол срещу Порто (ВИДЕО)

Публикувано на: 11.08.2019 13:16

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Шоу Божидар Краев продължи и във втория кръг на португалското първенство, като този път врачанинът шокира с брилянтен победен гол "драконите" от гранда Порто пред пълния градски стадион "Барселос" в Барселос.

Попадението на Краев дойде в 77-ата минута, само 4, след като Порто успя да изравни. Краев бе герой и в първия кръг, когато срещу Дешпортиво Авеш вкара победно в 90-ата.
Краев е откритие на Христо Стоичков и премина година обучение вакадемията на Камата недалеко от Барселона по програма "Жилет". След завръщането си в България не остана в родния Враца, а бе част от извънредно силния отбор на Чавдар Етрополе, спечелил Купата на БФС още на 14-годишна възраст. От същия тим е и трансферирания в Англия вратар от Козлодуй - Димитър Митов, откритие на Петьо Костадинов-Полковника. Дори за Краев със сигурност може да се отбележи, че не е имал толкова силен старт от времето, когато играеше в червено. В Етрополе.

Първият професионален клуб та Божидар Краев е Левски. При сините има общо 82 мача, 20 от които от резервната скамейка и 21 гола. През сезон 2017/2018 година Божидар бе трансфериран в датския Митланд, но там българският национал бе алтернативен в селекцията и записа едва 5 мача за три сезона, като титуляр и 24 от резервната скамейка, с вкаран един гол.

ЕТО И ВИДЕО С ПОБЕДНИЯ ГОЛ ЗА ЖИЛ ВИСЕНТЕ НАД ПОРТО: