Зобите ли зомбита?

Публикувано на: 29.08.2019 11:35

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Как сте? Зобите ли зомбита?

Вчера си направих труда да прочета нещото наречено инвестиционни намерения. Защото местността "Пустинята" и спортните обекти там ме интересуват, като потомствен цеденевист, за да си предизвикам киселини от настанените пребрандирани. Които, подобно на т.нар. им оздравителен план, представиха пред обществото текст по-лош от курсова работа на деветокласник от гимназия по счетоводство.

Две неща задължително. Първото е, че сегашният министър, беше такъв и когато подписа договор с настаненото пребрандирано нещо на "Армията". И тогава стана ясно, че всички инвестиции ще бъдат приспаднати. Например затревяването беше оценено скандално на милионно ниво, сякаш е с климатичната инсталация на "Йохан Кройф арена". Вероятно приспадането е позавършило и сега се иска маневра. Прекратяване. И създаване на дружество с апортиране на "Армията" и "Панчарево".

Въпрос за третокласник, от училище за деца със специални образователни потребности. Колко струва имот с площ 63 декара на пъпа на Борисовата градина днес? База "Панчарево навремето беше понамалена, но нека уточним и цената на едни 50 декара там!

А пък тези, пребрандираните, щели да осигурят насрещен еквивалентен обем от живи парични средства.Вярно ли?

И финално. Възможно ли е някой умник да изтълкува понятието от ужасяващото писание: "...считаме, че е в изключителен обществен интерес и в интерес на цялостното развитие на спорта в Република България и конкретно град София е незабавното осъществяване необходимото изискуемо партньорство, чрез учредяването на съвместно дружество между държавата в лицето на ММС и "ПФК ЦСКА-София" АД, с цел реализация на спортното съоръжение..."

Незабавното, необходимо и изискуемо за кого?

На "Герена" са дали трева и това-онова. В Пловдив се почна. На Арда с любов...

На избори, като на избори. Сега е моментът.