България разнебити Естония с 4:0

Публикувано на: 05.09.2019 18:22

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Младежкият национален отбор на България разнебити Естония с 4:0, като гост и продължава с усмивка напред в кавлификациите за европейско първенство.
 
Домакините упражниха много сериозен натискк през първите 15 минути на мача, но правото на пряк свободен удар, достатъчно далеко в дясно по дииагонал на вратаря Ингмар Кристер Паплавскис, донесе директно попадение на Тонислав Йорданов, докато защитата и вратаря очакваха последен да завърши с глава Калоян Кръстев.
 
В края на първото полувреме Станислав Иванов завърши блестяшо мощна атака на Илия Юруков през фронта на българската атака и късо подаване към него.
 
През втората част, на два пъти в 48-ата и 65-ата минута Тонислав Йорданов оформи своя хет-трик в мача и победата на селектираните от Александър Димитров младежи.  С капитанската лента в мача бе вратарят на ЦСКА 1948 - Даниел Наумов. Много силна игра по фронта на атаката и в помощ на халфовете и защитата показа Калоян Кръстев. Стабилност в защита на Петко Христов, във формация с трима бранители.
 
На 10 септември, на стадион "Славия" България се изправя срещу силния отбор на Русия. 
 
Билети за мача вече се продават на цена 2 лева.