Стефанов вижда дъжд от пари за ЦСКА 1948

Публикувано на: 26.09.2019 16:20

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнението си пред Sportal TV за евентуален мач между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. В момента "червените" от Втора лига са абсолютен лидер във втория ешелон, като в понеделник разбиха с 5:0 своя основен конкурент Септември (София).

"Гледах няколко мача на ЦСКА 1948, добър отбор имат. Когато играят ЦСКА срещу ЦСКА ще е интересно, бих гледал такъв мач. Все ми се струва, че сериозни финансови благодетели ще се явят за новото ЦСКА - за това, което идва от Втора лига. И ще бъде интересно. Дано това не е повод за ексцесии по стадионите, нека има футбол. Все пак ако ЦСКА 1948 влезе в "А" група, би било напълно заслужено, защото те си извървяха пътя от най-долното ниво така, както е справедливо", каза Стефанов в "От дузпа в тъч".

Той добави, че не вижда как ще бъде реализиран проектът за стадион "Българска армия" в София: "Не виждам как това нещо ще се случи. Къде ще минават там тези машини, камиони и т.н. По пътечката откъм сградата на БНР? Това не е сериозно. Изискването е да има места за 800 автомобила до стадиона. Къде ще побереш там 800 коли?! Ако за 50 намериш място, пак ще е добре. Ако се построи един стадион някъде в покрайнините на София, защо да не играят там. Даже повече от един отбор. Интер и Милан как делят един стадион. Феновете казват: "това е нашият дом". Какъв дом! Става дума за пари, а не за сантименталности".