Доктор Стоилов пред съдебен иск срещу ЦСКА, две дедови тълкувания и прогноза

Публикувано на: 07.10.2019 22:28

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов-Полковника
Профилът на Efbet Лига във Фейсбук информира, цитирам: "ЦСКА-София ще съди втородивизионния ЦСКА 1948 за емблемата, тъй като използвали сходна. Това обясни главният мениджър на клуба - Стойчо Стоилов на среща с феновете, проведена в ресторанта на “Българска армия”."
 
Допускам че става дума за Главния скаут, Спортния директор, Изпълнителен директор, Старши треньор, Доктор Стойчо Стоилов.
 
Има две версии. Първата и по-вероятната е, че той вече е добил така специфичната образователна квалификация в Благоевградската правна магнаура и е взел самостоятелно решение в качеството си на Главен юрисконсулт на пребрандирания трудов колектив. 
 
Втората - да се е посъветвал с някой от навъртащите се наоколо с дипломи. Изцепката ме води към състава от субекти с тройкаджийска успеваемост в университета, които и мен съдиха няколко години. Много чувствителни и обидчиви биологични индивиди. За финал се хвалиха, че са ме осъдили. Но доколкото съм наясно със себе си, присъденото им е  единствено да държат здраво дедовите ми анатомични особености.
 
Трето. Такава е и прогнозата ми за брътвежа пред незнам кого си на "Армията". Дедова...