Ливърпул покани българи в края на ноември , стари връзки работят

Публикувано на: 30.10.2019 19:57

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Докато върви мощното неудовлетворение сред жълтите издания за наказанието на България от УЕФА и докато се упражняваме в дати за извънреден конгрес и избор на нов ръководител на българския футбол, Агенция Проспорт Медиа тихо и отговорно продължава своята собствена програма за достъп до водещи методики на млади треньори.

Преди минути долетя добрата новина от европейския шампион Ливърпул и за пореден път отличните отношения на Управителя на Проспорт Медиа - Петьо Костадинов, доведоха до покана за обучение. Костадинов е регистриран Агент в България, Англия и Италия, един от учредителите на Българската асоциация на футболните агенти и член на Управителния съвет на организацията.

От старта на идеята, преди две години, с обучение в Чарлтън, общо 30 млади български наставници преминаха през академията на лондончани, Ливърпул, Фиорентина и Пескара. През изключителни капацитети в работата с подрастващите, като Ник Маршал, Сергей Балтача, Стив Айвъри, Лий Смелт, Професор Виченцо Верджине, Доцент Доктор Джузепе Джерия. Намериха специално отношение от футболни сияния, като Кинг Кени Далглиш и Стивън Джерард.Общо 10 млади българи преминаха до този момент през академията на Ливърпул. От тях вече има 28-годишен помощник треньор в Първа лига, треньор на терен и докторант в Националната спортна академия, регистриран скаут на Английската футболна асоциация и още...

Обучението ще бъде в края на ноември. Както винаги досега, Петьо Костадинов-Полковника подарява връзките си. Заплащане няма предвидено. Обучаващите от Ливърпул също ще сторят доброто безплатно. Обучението струва 0,00 лева, евро, паунда, йени, лири...

Как? Ноу-хау "Агент Костадинов". Едно е сигурно. Такава покана се изпраща само на приятели. От приятели.


Директор Ник Маршал

Скоро ще дадем допълнителна информация за нашия избор и кои точно ще заминат за Града и на Бийтълс.  Вероятен състав - 6 млади треньори.

Теоретичната част ще бъде ангажимент на директор Ник Маршал, практическите с треньорските екипи на отборите до 18 и 23 години, както и във възрастите 9-11 години.