Голямо сърце от Перник потегля към "работилницата за еврошампиони" край река Мърси

Публикувано на: 05.11.2019 21:23

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Мартин Стефанов
Неговото име е Мартин Стефанов. Представяме ви поредния треньор от списъка за обучение в академията на Ливърпул.

Тренира цели три възрасти на Металург Перник. Набори 2008, 2009 и 2010 година. Спорно е дали има изобщо клуб в България, на който подрастващите да тренират пи по-трудни обстоятелства.

Не беше отдавна времето, когато Металург се състезаваше в елита на България, на стадион отстоящ на не повече от половин час от центъра на София при нормален трафик.
Минало. Но не е минало амбицията на младия наставник да даде шанс на децата от Източен Перник.

Не само тренира, но и през февруари достигна до финала при родени 2009 година на шестото издание на детско-юношеския турнир "Сандански къп - 2019".

През август има и своя звезден миг с децата, когато печели международния турнир на същата възраст в Несебър с победи над украинския Ураган, румънския Александрия, равен с бургарския Черноморец и погром над Свищов с 3:0 на финала.

Мартин е роден на 1 декември 1993 година. Притежава лиценз "В".

Ще участва за първи път в програмата на Агенция Проспорт Медиа за достъп до водещи методики, но пък къде само? В "работилницата" за високо спортно майсторство на европейския шампион Ливърпул. Академия Ливърпул. 25 ноември, понеделник, 11 часа, местно време. Старт на лекторията и заниманията на свещените за световния футбол терени.