Трапезна вода Prosport 10 влиза на Националната футболна база в Бояна

Публикувано на: 02.01.2020 12:48

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Prosport 10 вече е на Националната футболна база в Бояна.
Трапезна вода Prosport 10 влиза във футбола, като технически спонсор. Първата поява на продукта, след старта на пазара преди година ще бъде на Националната футболна база в Бояна.

След 1 януари Prosport 10 ще подпомага скоро учредената академия под името ФК Развитие на млади футболисти. Подрастващите тренират именно на НФБ.
Поставени са съвременни темели на работа с децата, в т.ч. технически новости за възстановяване, които са сравними само с най-добрите образци в този спорт. Технологията и центърът за рековъри процедури не е на националната база, а е изграден от основателите на академията.Учредители на ФК Развитие на млади футболисти са Велизар Христов и Радослав Симеонов. Двамата през ноември бяха участници в методическия семинар в академията на европейския и световен шампион Ливърпул под ръководството на директор Ник Маршал. Обучението бе по програмата на Агенция Проспорт медиа за достъп до водещи методики. Велизар Христов премина за втори път интензивния курс в Ливърпул, участвал е и в обучение по същата програма в академията на лондонския Чарлтън.
Договорът за техническо спонсорство между Проспорт 10 ЕООД и ФК Развитие на млади футболисти ще бъде до края на първенствата в различните възрасти за сезон 2019/2020 година, с опция за продължаване на сътрудничеството.

Главният спонсор на академията на младите треньори и техния екип вече е закупил терен и престои изграждането на осбствена база на клуба.Агенция Проспорт мадиа и сайтът Проспорт.бг желаят светли коледни и новогодишни празници на всички читатели, партньори и приятели!