Prosport 10 е спонсор и на Спорт за всички

Публикувано на: 01.01.2020 13:40

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Бъдни вечер иде. Добрите новини за подрастващите футболисти - също. След  ФК Развити на млади футболисти, трапезна вода Prosport 10 ще бъде технически спосор до края на шампионатите на всички възрасти на академия Спорт за всички. Тя води тренировъчен и състезателен процес на отличната база в Герман

След 1 януари Prosport 10 ще подпомага учредения от Димитър Димитров център за футболна подготовка. Бившият професионален състезател и неговият екип работят с деца родени през 2009, 2010, 2011 и 2012 година.


Димитър Димитров

През ноември Митко бе участник в методическия семинар в академията на европейския и световен шампион Ливърпул, под ръковоството на директор Ник Маршал. Обучението бе по програмата на Агенция Проспорт медиа за достъп до водещи методики.


Ракламните лица на Prosport 10 Димитър Димитров, Велизар Христов и
Радослав Симеонов


Договорът за техническо спонсорство между Проспорт 10 ЕООД и Спорт за всички ще бъде до края на първенствата в различните възрасти за сезон 2019/2020 година, с опция за продължаване на сътрудничеството.Агенция Проспорт мадиа и сайтът Проспорт.бг желаят светли коледни и новогодишни празници на всички читатели, партньори и приятели!