Prosport 10 стартира годината, като технически спонсор на трета академия

Публикувано на: 03.01.2020 20:30

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Трапезна вода Prosport 10 от днес е технически спонсор на трета футболна академия. Това е вече добре познатата в небесно синьо РД спорт.

Децата тренират на базата на Минно-геоложкия университет в София и на Националната футболна база в Бояна. На НФБ РД спорт играе и официалните си мачове.Академията има утвърдени отбори с много вълнуващи игри при родени през 2005-а, 2006-а, 2007-ма и 2008 година. Отскоро има и формация при децата, родени през 2009 година.

Големите двигатели на работата в академията имат и професионална връзка с Агенция Проспорт медиа. Троян Радулов, като състезател, преди години е имал взаимоотношения играч- футболен агент със собственика на марката Prosport 10, който е  Управител и мажоритарен собственик на Проспорт медиа.


Александър Капитански със своите възпитаници

Александър Капитански пък премина през цели три обучения по програмата на Проспорт медиа за достъп на млади треньори до водещи методики във футбола. През последните два сезона Капитанси "крадеше занаят" последователно в лондонския Чарлтън, в академията на европейския и световен шампион Ливърпул и в академията на италианския тим от Адриатическото крайбрежие - Пескара в Сант Анджело. Капитански завърши магистратура "Спортен мениджмънт", а отскоро е и докторант на Националната спортна академия "Васил Левски".


Траян Радулов предава опит и душа на децата.


РД спорт е тратата футболна академия, на която Prosport 10 ще бъде технически спонсор пре втория дял на първанствата при подрастващите. Освен нея предколедно анонсира подпомагане на Академия Развитие на млади футболни таланти, която тренира и се състезава на Националната футболна база в Бояна и Футболна академия Спорт за всички, с тренировъчен и състезателен процес на прекрасния комплекс в Герман.