Петък - 13 часа, Общо събрание в БФС

Публикувано на: 08.01.2020 15:55

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов
На 10 януари, от 13 часа, на Националната футболна база в Бояна ще се проведе отчетно-изборно Общото събрание на Българската асоциация на футболните агенти.

В ядрото си на учредители и деятели тя включва най-опитните в професията с видими и устойчиви резултати в България и зад граница, сред които Президентът на асоциацията Емил Данчев, първият лицензиран агент в историята на българския футбол Лъчезар Танев, Петьо Костадинов, Милко бански, Милен Георгиев, адвокат Емил Рашев, Саша Вукоевич, Пламен Пейчев, Стоян Орманджиев  и други.


Тандемът Петьо Костадинов - Пламен Пейчев

Събранието ще приеме и нови членове, които са утвърдени от Управителния съвет на организацията.

В процеса на изчакване на очакваните промени, ръководството на БАФА организира разработването и вече е налице нов застрахователен продукт, с отношение към професионалния риск. В някои от европейските асоциации този тип професионална застраховка вече е задължителен.

БАФА е активен участник в работата на Европейската асоциация на футболните агенти (ЕФАА) и съавтор на предложените промени за дейността на агентите пред Изпълнителния комитет на ФИФА.Междувременно от 9 януари започва регистрацията на нови и пререгистрацията на утвърдени агенти от българския футболен съюз. Процедурата е до 14 февруари, а повече информациа може да се получи на официалния сайт на БФС и чрез отговорника за процедурата по пререгистрация Лили Лимонова.