Новини, като цунами. Пърликов е на ход

Публикувано на: 15.01.2020 22:23

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Рафаил Пърликов
След "Кирилов-шоу...", както сполучливо е сложил заглавие един от италианските сайтове е ред на централния защитник Рафаил Пърликов.

Снажният бранител е получил повиквателна от Пиеро Браля за контролата на първия отбор от 16 часа, българско време, в четвъртък.

Рафаил има вече тренировъчна десетдневка с представителния отбор, но в днешната контрола не взе участие. За негова зла участ, бе ритнат в глезена по време на тренировка и в момента охлажда оттока. Българинът обаче е решен да стисне зъби.

Интензивният интерес на старши треньора на първия отбор, 65-годишният Пиеро Браля,  идва буквално часове преди втория тим да отпътува за Пиза. Там на 18 януари, събота, ще гостува на местната формация в първи шампионатен мач след празниците. Примавера на Козенца се намира на 5-а позиция, но само на точка от третия Лече.

В същото време отличните изяви на двамата 17-годишни българи пораждат съмнения за включването им в групата за домакинския мач срещу Кротоне на 20 януари. В понеделник се подновява шампионата на Серия Б.