Агенция Проспорт медиа стисна ръце с Берое

Публикувано на: 26.01.2020 19:52

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
На 25 януари, в Стара Загора имаше много интензивни и полезни разговори между управляващия и мажоритарен собственик на Агенция Проспорт Медия и ръководството на волейболен клуб Берое.

Двете страни поставиха началото на партньорство, обвързано повишаване на спортно-техническите резултати и класата на младия и талантлив мъжки състав на старозагорци.

Пред финално споразумение са и разговорите за техническо спонсорство на Проспорт 10 ЕООД.

Иван Тасев

Междувременно, в първия си двубой от подновяването на първенството, младият състав на Берое победи категорично прекия конкурент за влизане в елита на българския волейбол - пловдивският Воктория волей, с 3:0. Възпитаниците на големият армеец и олимпиец Иван Тасев бяха безмилостни, като още първия гейм подсказаха какво ще се случи в препълнената зала "Иван Вазов" и затвориха на 15.


Симеон Александров

Бинго за селекцията на старозагорци е привличането на опитния Симеон Александров от ЦСКА. Бившият младежки национал не само показа характер, но и класа, която следва да бъде цел на изключително невръстните му колеги, повечето ненавършишили пълнолетие. Само за 10 дни Симеон е успял да не да се впише в отбора. А да го поведе. Категорично. С характер. С майсторство. С шампионски стил.Забележима е работата и на познатия от футбола кондиционен треньор, също  и в ЦСКА, в едни шампионски години - Пламен Липенски. В Стара Загора вече все по-осезаемо се налага прякора Професора на отличния специалист.

Във временното класиране води Берое, вече пред бургаския Дея спорт, Виктория волей и други. Дея и Виктория са с равен брой точки - по 13.