Свързан с Проспорт и партньори навършва 18

Публикувано на: 21.02.2020 21:15

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Свързаният и свързван справедливо с Агенция Проспорт Медиа централен нападател Александър Кирилов навършва в събота пълнолетие. Роденият на 22.02.2002 година 190-сантиметров русенец ще празнува рожден ден с шампионатен мач за втория отбор на Козенца срещу Салернитана. Очаква се от първата минута в основните 11 да бъде и централният защитник Рафаил Пърликов.
Обличалият и националния екип българин премина от Дунав Русе в Пескара през лятото на 2018 година. От този шампионат е преотстъпен от делфините, за да играе при по-големите и трупа игрова практика. В своя тим до 17, в Пескара стана втори голмайстор, с пропуснат почти цял полусезон, докато изчака разрешение от ФИФА за преминаване.

Алекс се развива много силно. Често тренира с първия тим на Козенца. Дори отбеляза хет-трик в контролен мач за първия отбор.

Той вече е обект на интерес и от други клубове, а Пескара почти сигурно ще пожелае да си го върне в своите редици. В първия отбор на клуба от Адриатическото крайбрежие с договори са Ивайло Чочев и Валери Божинов.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, АЛЕКС! ДОБРЕ ДОШЪЛ В СЛОЖНИЯ СВЯТ НА ВЪЗРАСТНИТЕ! НИЕ ВЯРВАМЕ В ТЕБ!