Извадиха Кирилов и Пърликов от групата за мач на втория отбор на Козенца

Публикувано на: 26.02.2020 14:39

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Александър Кирилов
Централният нападател Александър Кирилов и централният защитник Рафаил Пърликов бяха извадени от групата за днешната контрола на втория отбор на Козенца. Снощи Италианската футболна асоциация взе решение да отложи предстоящия кръг в шампионата на Примавера и ръководството веднага реши да организира състезание още в средата на седмицата.

Не на същото мнение обаче е бил старши треньора на представителния тим Джузепе Пилон и преди минути е получено неговото нареждане снажните българи отново да се качат заедно на тренировъчна игра при него.


Рафаил Пърликов

196-сантиметровият Пърликов тренира с първия отбор от понеделник. Именно тогава, по време на тренировка на почти всички отбори, имаше земетресение, но то не стана причина заниманията да бъдат отменени.

Пилон е треньор на Козенца съвсем отскоро. Любопитна подробност е, че той беше наставник  на Пескара миналия сезон, когато "делфините" бяха на крачка от промоция в Серия А . А именно от Пескара е преотстъпен в Козенца 190-сантиметровият централен нападател Алекс Кирилов.