Оранжево сияние с триколоьор е губещ експеримент на националния отбор

Публикувано на: 27.02.2020 12:24

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Имаш централен защитник, който освен всичко е играл в двойка със Стефан Велков. Включително със стиснати зъби в мъжка битка и с контузия в евротурнирите. Но ти си с мисия. Ще сложиш "100-годишен" бек в центъра на защитата и ще го смениш с опорен халф, но ще изпълниш директивата. А тя през цялото време пръскаше оранжева некадърност от терена, та и малкото, които бяха дошли на трибуните, да не дойдат на бараж.

Кой точно от халфовете, с изключение на пуснатия през втората част от кумова срама Тошко Неделев, е от категорията на Янис Карабельов, Васил Шопов, Лъчезар Балтанов, Антонио Вутов, Иван Минчев, Борис Галчев ...?

Нататък ми е неудобно да говоря. Защото в централния кръг беларусите бяха тотални господари с безупречни лидери, като капитана Никита Корзун, момче все още на 24, а от втора позиция в нападение едва 23-годишният Владислав Климович само и единствено маркираше тежката тактическа неграмотност на формацията. Правеше каквото си иска.

Ще отбележа много стар и безупречно проверен в практиката извод: Трансфер от постоянно губещ отбор, с игра в хаос, е с коефициент на вероятност 0,001. Освен ако не е някаква комбина с хора от направлението на стария наш познат Фали Рамадани и компания. Например.

Понякога така вони на лоша хигиена в най-високото на националния футбол, че бизнес вируси, като паникьосващият с корона, са с характеристики по-скоро на ароматизатор с евтин пълнител. Миризмата на чесън и непрани навуща вече изглеждат богатство. Панацея дори.


БЪЛГАРИЯ:
1. Георгиев, 2. Турицов, 5. Велков (75 - 21. Антов), 3. Занев, 4. Горанов, 16. Малинов (75 - 22. Цветков), 17. Миланов, 20. Тонев (83 - 15. Минчев), 9. Делев (89 - 12. Попов), 14. Илиев (46 - 8. Неделев) 19. Иса (69 - 7. Ковачев).

ТОЧКА!