Трима от ЦСКА 1948 контрираха Петьо Костадинов, показаха му ... (ВИДЕО)

Публикувано на: 22.03.2020 20:11

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Още три деца от отбора на Мартин Герговски показаха характер и предоставиха прецизирани изпълнения на някои упражнения в домашни условия, докато участват в битката срещу пандемичната инфекция и с уроците в училището. Всички те са родени през 2008-а или 2009 година.

Преди ден Управителя на Агенция Проспорт Медиа - Петьо Костадинов-Полковника, отправи предизвикателство за чисто изпълнение на упражненията към момчетата от отбора на треньора Мартин Герговски в академията на ЦСКА 1948.

За първи път с чисто изпълнение на лицева опора "Скорпион" се представя пред читателите на Проспорт.бг халфът Викотор Младенов, роден през 2008 година. Браво! Тук предизвикващият прояви известно пристрастие при експертизата, доколкото и той е бил полузащитник, а това е една от любимите му версии на лицева опора.

Виктор Младенов:

Вратарят Ангел-Михаил Христов, роден 2008 година ни представя коремна преса с торса, където старият Полковник има някои забележки, но във втората част на видеото би могъл да участва в илюстрация на учебник за гръбна преса. С което хвърли кърпата към предизвикващия и неговата коремвна преса с размер 30Х30.

Ангел Михаил:Вълнуващо младият халф Валери Тодоров, роден 2009 година показва отново стил. Именно той правеше четиритактовото упражнение от предизвикатерлството на Полковника с отскок. Прави впечатление демонстрацията на упражнение, което наскоро ни изпрати от дома си в Италия един от капитаните на младежкия национален отбор и нов в разширения състав на националния отбор Петко Христов.

Валери Тодоров в безупречна стилистика:ЗАБЕЛЕЖКА: След внимателен преглед на видеоматериалите, предизвикващият - Петьо Костадинов-Полковника, констатира ново отношение към заниманията. Удобна екипировка и боси крака (с някои малки изключения), за стабилност, върху хлъзгавите или не дотам удобни повърхности у дома. И дава много висока оценка. Оттук нататък стандартът не бива да влиза в низходяща линия, а скоро ще влезе и в конкретно предизвикателство на състезателен принцип.

На 17 март Проспорт.бг показа клипове с изяви на 15 играча от отбора от отбора на Мартин Герговски, с които момчетата информират своя наставник за заниманията си в условията на изолация, заради опасната инфекциозна пандемия застигнала България и половината свят.


Мартин Герговски

Полковника, като опитен методист, независимо от възрастта си и долгогодишната абдикация от активен спорт, изработи заедно с екипа на Проспорт Медиа филм-предизвикателство, с което показа някои тънкости на подрастващите и ги предизвика да изчистят техниките си при лицеви опори, коремни преси, клекове и други упражнения от всекидневието на спортиста и особено за състезателите по футбол. Дъаде и някои съвети, свързани с  опазване на здравето на играчите с все още крехка скелетна и мускулна структура.

ЕТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ПЕТЬО КОСТАДИНОВ-ПОЛКОВНИКА: