Национали на Петър Иванов показаха ВИДЕО от тренировките

Публикувано на: 23.03.2020 13:45

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петър Иванов
Работата на децата в домашни условия продължава, в условията на карантина заради пандемичната инфекция и животоопасните последици от нея.Този път до нас стигнаха видеоклипове от занимания на момчета от признатия майстор в началната подготовка при футболистите Петър Иванов, треньор в силната софийска футболна академия "Национал". Опитният наставник бе и част от програмата на Проспорт Медиа за достъп до водещи методики и премина обучения в академията на лондонския Чарлтън, под крилото на папата в тази професия на това ниво Сергей Балтача и в италианския Пескара под методическите напътствия на Доцент Доктор Джузепе Джерия, Директор на академията и нещатен преподавател в световно известната треньорска школа "Коверчано" във Флоренция.Момчетата на Петър Иванов са родени през 2011 година и по стандартите на БФС би трябвало да се състезават при най-малките, с формация от 5 състезатели, но те са качени в по-корна възраст и играят срещу родени 2010 година, във формация със 7 състезатели.

Два клипа със силни технически изпълнения ни предоставя нападателят Емилиан Николов в различниусловия от двора. Най напред жонглиране с финал "Ала Пиола", а след това техническо упражнение с изстрел.

Емилиан Николов:

За първи път представяме и Иван Дедев. Той е плеймейкър в отбора, също като Емилиан със силен ляв крак.

Иван Дедев:И завършваме с крилото Кристиян Ганчев. Той може да играе успешно и в средата на терена. Силен десен крак, но вече с похвална координация и на левия. В неговото видео забелязваме очертана врата от класическите времена, когато големият футбол започваше точно така. Между две гуми, шапки или най-често врата от две ученически чанти.

Кристиян Ганчев:Преди два дни Петьо Костадинов-Полковника отправи предизвикателство към децата от отбора на Мартин Герговски в академията на ЦСКА 1948 с демонтрации за чисто изпълнение на упражненията при самоподготовка в домашни условия.

Скоро всички отново ще бъдат на терените и трябва да са готови за нови битки.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ПЕТЬО КОСТАДИНОВ: