Марио Хаджиев се представи с "весела" лицева опора и заявка за битка(ВИДЕО)

Публикувано на: 23.03.2020 20:47

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Марио Хаджиев
Марио Хаджиев прие второто предизвикателство на Петьо Костадинов-Полковника и показа, че макар и сред по-младите в отбора на Мартин Герговски В ЦСКА 1948, няма никакво намерение да се предава и ще води битка за място под слънцето. Марио е роден през 2009 година и със сигурност "веселата" лицева опора не е упражнение за неподготвени.

Похвално е, че невръстният защитник се концентрира в този елемент, защото съвсем скоро Полковника ще хвърли ръкавицата на всички от академията на ЦСКА 1948 със състезателно предизвикателство и награди.

Марио Хаджиев:Много е важно в това нелесно време да запазим силен дух и да изградим отрано търпение, за да стигнем върха. А до него няма лесен път. Ако не вярвате питайте Сизиф.


Сизиф

Преди два дни Петьо Костадинов отправи в 26-минутен филм серия от предизвикателства към подрастващите с конкретни упражнения и съвети те да се изпълняват чисто и с особено внимание на фиксирания кръст и прецизното изпълнение. По-добре едно упражнение веднъж, но правилно, отколкото десет пъти грешно и опасно за здравето.

ПРИПОМНЯМЕ ОПИТА НА ПОЛКОВНИКА С "ВЕСЕЛА" ЛИЦЕВА ОПОРА, ВЪРХУ РАЗВЕСЕЛЕН И РАЗДВИЖЕН КИЛИМ ПОД НЕГО: