Полковника писа 6.00 на играч от ЦСКА 1948

Публикувано на: 03.04.2020 15:20

Автор: Проспорт.бг

©bnr.bg
В края на седмицата отново правим преглед на достигналите до нас видеоматериали от ЦСКА 1948 и индивидуалните занимания на някои от децата в отбора на треньора Мартин Герговски, родени 2008 и 2009 година.

И този път всеки видеоклип и техническо изпълнение ще бъдат коментирани от Петьо Костадинов-Полковника.Марио Хаджиев, 2009, защитник:КОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Видимо Марио чете и отчита съветите, за да търси по-добри резултати в индивидуалните занимания, в условията на карантин Браво! Един малък детайл и сме готови. Пуска до гърди бавно, вдигай опората бавно. Нека са само три, но точни. След месец ще бъдат 53. Не спирай!

Валери Тодоров, 2009, халф:
КОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Валери очевидно има методист с творчески прочит около себе си, което си е богатство при такива обстоятелства. Една идея по-бавно, ще даде стъпка по-добра концентрация и завършен вид, дори когато състезателят е в годината на своите 11. Браво!

Виктор Ангелов, 2009, нападател:КОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Това е. Отличен 6.00. Прави точно, вярно, бавно,концентрирано. Броят в сериите ще нарасне по естествен път. Търпеливо и методично.

Огнян Марински, 2009, вратар:КОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Браво! Класика. Ще ти кажа нещо между нас. Ако усъвършенстваш работата с въжено, вдигнеш скоростта, аплитудата, започнеш да сменяш на един крак или дори да кръстосваш въжето, то ще елиминираш поне половината от всички останали упражнения. Отлично хрумване. Само така!

Баки Ахмед, 2009, халф:КОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Видимо бързи крачета, видимо го можеш. Опитай при движението назад да се ориентираш по инстинкт за разположението на предметите, защото в истинската играта често няма да имаш време да се обърнеш. И нещо изключително важно. Всяко упражнение се изпълнява на макс до последната крачка. Като за фотофиниш при спринтьорите. Втората част от упражнението във видеото е с много неточности и липса на пълна концентрация. Финиширай все едно ще пипнеш минарето на джамията пред теб! Смело напред!

Георги Вълев, 2009, халф:КОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Обработката и забързаният каданс във видеото, което разглеждам не ми позволява да преценя справедливо скоростта, с която се изпълняват тези много хубави иначе упражнения с топка. Точността на работата е задължителното начало. Изглежда точно. Доколкото тоалетната хартия е извънредно популярна тези месеци, то виждаме още един вариант за нейното приложение във футбола. Успех!

Людмил Людмилов, 2009, защитникКОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Върна ме почти 20 години назад, когато с моите синове ходехме в доста по-дълбок сняг да бием преки свободни удари на един запустял стадион. Няма невъзможно време и невъзможен терен за тренировки по футбол. Не бързай! Точно така. С висока амплитуда на коляното, търси точност. ще помниш за цял живот. Тренирай смело!

ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН КОМЕНТАР НА ПОЛКОВНИКА: Благодаря за видеоматериалите и старанието на всички! Никога не съм спирал да вярвам в много по-доброто бъдеще на българския футбол. За всичко отговорност носим ние. Вашето време идва!