ЦСКА 1948 тренира (любителско VIDEO)

Публикувано на: 16.04.2020 10:56

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Надникваме отново на Велики четвъртък в апартаментите, дворовете и открити пространства на някои от момчетата на ЦСКА 1948, родени през 2008 и 2009 година, със старши треньор Мартин Герговски. Отследващия сезон младоците ще влезнат в шампионат на цял терен, 11 на 11 и ще поставят началото на дългия маратон към голямата мечта - професионалният футбол.Ето някои от нашите познати  в различни позиции, на различни места и упражнения.

Силовият и упорит Марио Хаджиев:

Денис Ракиповски с иновативен контрол чрез чехлите:Марио Младенов за пореден път показва стил и никак, ама никак лесни за стилен контрол упражнения. Този път с похвална помощ за гръбната преса:

Вратарят Огнян Марински с характерна за него активност и извънредно похвално техническо упражнение, което в съвременния футбол ще му бъде много, много нужно:

От кадрите,които получаваме още от самото начало на карантината виждаме амбиция у Людмил Людмилов да измести Ивайло Йорданов от футболните сърца в Самоков. Този път ни показва непознат вариант на отскочи с мислено въже:Най-силната новина е, че децата не само не са загубили мотивация, но при някои се вижда израстване в изпълнението на упражненията, а в други похвално старание за еталонно изпълнение на упражненията в тренировките в непознатите досега условия за това.

Ние продължаваме да следим. И да подкрепяме.