Стара Загора със силен жест към ВК Берое 201

Публикувано на: 02.01.2022 13:39

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
По предложение на кмета на Стара Загора - Живко Тодоров, на 30 април ще бъде гласуване от Общинския съвет решение за безвъзмездното отдаване на спортна зала "Иван Вазов" в Стара Загора на Волейболн клуб Берое 2016.


Кметът Живко Тодоров

Заралии са нов  член на българския елит, с една от най-талантливите и млади селекции в България, включително национални състезатели със световен стандарт на юношеско ниво.

През последните години клубът демонстрира отличен мениджмънт с опитния деятел и познат в не един от спортовете в България - Желю Желев и Председателя на Управителния съвет Живко Желев. Разбира се и силната работа в шампионския сезон на институцията във волейболния спорт, треньорът Иван Тасев, вписан със златни страници в историята на ВК ЦСКА и националния отбор. Живко Желев е и нов член на Управителния съвет на волейболната федерация.На 26 януари ВК Берое 2016  и агенция Проспорт медиа си стиснаха ръцете за партньорство. Две от основните направления в пакета на сътрудничество са спортно техническо и спонсорско.
 

Зала "Иван Вазов"

Известен факт е, че и досега ВК Берое 2016 тренираше и се състезаваше безвъзмездно в зала "Иван Вазов", но сега ще има грижа и на стопанин на отличното спортно съоръжение. То е публична общинска собственост и такова ще остане. Един силен комплекс от социални ангажименти на общината и клуба към подрастващите, гражданите и гостите на Стара Загора.