Берое получи безвъзмездно спортната зала

Публикувано на: 30.04.2020 13:29

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Волейболен клуб Берое 2016 очаквано получи за стопанисване многофункционалната спортна зала "Иван Вазов" в Стара Загора, на заседание на Общинския съвет на града.
 
Целевото отдаване е по инициатива на кмета Живко Тодоров, а новият член на българския елит няма да плаща наем за съоръжението.
 
При възстановяването на този спорт с усилията на обществеността на Стара Загора и феновете на волейболната игра, новопостроената зала бе използвана безвъзмездно, но се стопанисваше от общината.

 
Волейболният клуб се развива с много широки крачки, с отлични изпълнители включени в юношеските гарнитури на България и вероятно е с най-ниската средна възраст в страната.
 
Проспорт Медиа поздравява своите партньори и честити персонално на Живко Желев, Председател на Управителния съвет и на дългогодишния спортен деятел от града Жельо Желев. Разбира се на нашия приятел и кондиционен треньор Пламен Липенски - Професора. А на асът на родния волейбол и треньор на представителния тим Иван Тасев, смел скок към битките в Европа.