Ало, ММС! 144 510. А 4 000 000 000?

Публикувано на: 01.05.2020 21:20

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Припомням на същото управление на държавата и неговите ошлякатарени държанки, че именно те допуснаха фалит и грабеж да 4 милиарда чрез КТБ, поради което в последния момент всичко бе преместено в Бургас и корекции на тренировъчните графици в условия твърде сложни, каквито предлага стадион "Черноморец" . Докато в Пловдив базата в Коматево даваше съвсем други опции.  Тя бе изградена, стадионът- не. Заради фалита на КТБ и сговорчивата тишина от държавните контролни органи. Наложи се БФС да реагира форсмажорно, като при силно инфекциозен "държававирус" - ДЪРВИР-2015.

Знам, че с края на извънредното положение маските ще паднат и битката ще стане мръсна. Днес ММС ще поиска едни 144 510 лева от БФС. Утре държанките ще извадят от непраните гащи друго. Заради милионите от ФИФА и УЕФА, както и тези от вътрешни спонсори, сън няма да ви хваща, но е добре да има известна тишина, заради наглото съгласие.

ПРИПОМНЯМ НА ПОПУЛИСТИТЕ, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ ПО ТЕЗИ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ СА С ПРЕГРЯТА ДЪННА ПЛАТКА!Цитирам първия материал, появил се в търсачката, където всичко е казано кратко и повече от ясно. Информацията е на БЛИЦ от 5 август 2014 година, когато агенцията все още държеше силно на истината, цитирам:

Европейското първенство за юноши до 17 години е възможно да бъде преместено в Бургас, а не в Пловдив. Както е известно, първоначално се очакваше бъдещият стадион в Пловдив да приеме откриването и да бъде домакин, но след кризата, строежът е в застой.

"В УЕФА знаят за проблема, искат гаранция дали стадионът в Пловдив ще бъде построен. Аз няма как да им дам такава гаранция. Търсим вариант всичко да преместим в Бургас. Това е европейско първенство, но е до 17 години и изскванията не са толкова големи. Сливен и Стара Загора спокойно може да се играе, Бургас, Созопол и Несебър - също. Държим на Пловдив и Бургас, но ако до два-три месеца няма индикации, ще преместим всичко в Бургас", обясни Борислав Михайлов.

Президентът на БФС говори и за кандидатурата на София за домакин на мач или мачове от европейското първенство през 2020 година. "Заявен е стадион пред УЕФА, който тепърва трябва да бъде построен. Стадионите, които спечелят кандидатурите, дали са започнати, дали са завършени, трябва да бъдат готови до 2018 година. Този стадион по проект трябва да бъде започнат в края на 2015 година и да бъде завършен през 2017 година. Дано да се случи, защото харчим пари за това нещо. Ето, в момента правим клип, с който ще представим София. Ние представяме София, не БФС. Ако кандидатурата ни не спечели, все пак сме подтикнали някой да построи стадион. Надяваме се и държавата все някога да построи стадион", каза Михайлов.