Децата ви ще тренират на футболната база на БФС. Танев, Дяков, Тошев, Шаламанов...

Публикувано на: 30.05.2020 21:41

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Поверете децата си на нашите партньори от Футболна академия Арес. Треньори с отлична биография и образование. Опит в професионалния футбол, а само на Христова възраст. Шампиони. Амбиция и знания.

На Националната футболна база в Бояна.

Трапезна вода Prosport 10 подкрепя академията. Агенция Проспорт Медиа продуцира безвъзмездно публичните връзки на Футболна академия Арес.Възрасти от родени 2007 до 2014 година. Попълване на отборите. Отлични условия с европейски стандарт за тренировъчен процес и състезателни битки, безупречна репутация.

Академия Арес е асоциран член на БФС с очакване на предстоящия конгрес за приемане в семейството на редовните членове на организацията.

Двигателят, флагманътq е Росен Танев.
Само на 33 години от София.Танев е със седем години опит в професионалния футбол, като състезател,  лицензиран треньор от Треньорската комисия, Лиценз "В", третокурсник в Минно-геоложкия университет. Опит цели 5 години, като треньор в ПФК Леlски, база "Раковски" и Футболна академия Витоша 13.

Росен Танев е Управител и собственик на академията. Тренира децата родени след 1 януари 2007, 2008  и 2011 година.

Във Футболна академия Арес с вратарите работят млади наставници с изключителни моменти в биографиите си.

Кристиян (Крис) Дяков е млад треньор с мачове за школите на ЦСКА, Славия и Атлетико Мадрид. Дяков е част от легендата ЦСКА 1948. Шампион в неговия първи сезон. Дяков е с висше образование по бизнес управление.Славчо Тошев. Шест сезона за Славия, две за Локомотив София, два за Ботев Пловдив, два Септември, още играч на Вихрен Сандански.Младите Тошев и Дяков могат да дадат неограничено много на невръстните си възпитаници.

Василий Шаламанов е трeньор на децата родени след 1 януари 2009 и 2014 година. 2009 година се допълва в общ отбор с деца родени 2010 година, а 2013 година с родени 2014 година.Кондиционен треньор на академията е Кирил Райков.

Маркетинг Мениджър - Радостин Димитров.Фотограф - Марян Яначков.Доверете се на партньорите ни!

Академията работи силно и забележимо от 3 години. В заниманията участват над 80 деца от София и близките общини.

Още веднъж - Национална футболна база в Бояна.

Телефон за връзка, въпроси и записвания: 0895 028 802