Моето мнение за емблемата ЦСКА

Публикувано на: 01.06.2020 10:53

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Поставям на вниманието на членовете на Общото събрание на Сдружение ФК ЦСКА 1948, член на което не съм.

Посреднощ ми се обадиха доста хора от вътрешността на страната. И всички в един глас отвориха дума за емблемата. След нескромната ми телевизионна изява по БНТ, и не защото съм безспорно красив, до един ме питат защо не си сложим точно тази емблема от бомбера върху екипите, за да се отличаваме ясно, като автентичния клуб на феновете. Автентичният клуб от София. Познавам лично всички до един. Не ме провокират. В крайна сметка, на пребрандираните не знакът е проблем. А страхът.Към нас свръхочаквания няма. Ние си следваме протестния футболен вот за подменената идентичност и опитът за ограбване на миналото. Бойците ни са българи. И само българи.

Миналото е наше. Тепърва градим своята нова спортно-техническа история. И бъдещето е наше. Стъпка по стъпка. И името ЦСКА 1948 е наше. Само наше. По рождение. И победа след победа. Съпротива след съпротива. Заговор след заговор.

Моето мнение на обикновен привърженик, стоял в позицията на наблюдател две години и половина, след годините на учредяване, е да извадим този кокал - емблемата, от устата им и да имаме собствен образ. Силно съм убеден, че подобна стъпка не само не би била отстъпление в битката за ЧЕСТ И ИСТИНА, а помитаща експлозия.

Не ние живеем в страх. Колкото и да се опитват да внушат обратното.

Вие решавате. Казах си думата на човек, който се връща на трибуната. Но няма глас за решение.