ВИДЕО - Някои я наричат Ферари във футбола, трейлър на филма за Еви

Публикувано на: 15.02.2022 17:27

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Евдокия Попадинова
"Несломима" – филмът за Евдокия Попадинова, излиза в началото на март. Премиерата ще бъде по Max sport 3, а вече е факт и официалният трейлър. В него личат някои емблематични моменти от кариерата в САЩ и Италия на петкратната носителка на наградата "Футболист №1" на България и четирикратна носителка на отличието "All American", което е сред най-престижните отвъд Океана.

Работата по филма продължава почти година, като в него участват не само най-близките хора на Попадинова, но и американски и италиански треньори, нейни съотборнички от Бразилия, Колумбия и Гърция, журналист от "Гадзета дело спорт" и много други други.

"Основната идея, която искам да предам е как никога не трябва да се отказваш от мечтите си и винаги трябва да се бориш за това, което искаш. Нищо в живота не идва лесно, всичко си има цена и ако си готов да я платиш, ще намериш пътя към успеха", разказа Евдокия.


Авторът Борислав Орлинов

Автор на продукцията е Борислав Орлинов. Снимките са от много различни локации и не спестяват нищо – както големите успехи, така и тежките моменти. Пътят от първия гол на терена на "Места" (Хаджидимово) до Висшата лига на Англия, безбройните признания в САЩ, националния отбор и следата, която оставя завинаги в Серия А и отбора на иконата Диего Марадона – Наполи.