Питам БФС! Този път (ВИДЕО)

Публикувано на: 27.02.2022 18:29

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов-Полковника
Месеци наред питам Димитър Бербатов и органтизирана група около него, за да бъда полезен на по-малките клубове с ясно и безусловно неподготвени ръководители, които реагират, както в опитите на легендарният Иван Петрович Павлов, но след снимка. Не на пусната електрическата лампа.

Въпросът ми към роководството на Българския футболен съюз, неговия праван капацитет и към Изпълнителния директор - господин Попов, юрист не по образование, а по призвание и високо оценен капацитет е:

1. КОЕ ТОЧНО НАЛАГА ПРОВЕЖДАНЕТО НА КОНГРЕС НА 18 МАРТ?

Уставът е безкрайно ясен. Освен това имаме прецедент за Агенцията по вписванията. Жалба по вписване на решенията на върховния орган на неправителствена организация. Всяко действие преди произнасянето по жалбата и акта на вписване носи риск от създаване на колизионана за нормалното функциониране на футболната система среда.Отнасям се с разбиране към организираната група и финансиращите, но не мога да не се съглася с госпожа Робева, че беше затворена устата на министъра на младежта и спорта. Скоро и вратата за кабинета до старата зоологическа градина. Сигурен съм много преди сътрудничеството в спорта и младежкия обмен със страни, в които конкурсите за красота "Мис  Камила" е приоритет и неотменима традиция. И използването на ботокс в него е броблем. За брилянтин орграничения няма.