Стилиян и фарсът да влезнат без питане, договор и пермишън в Royal Albert Hall

Публикувано на: 18.03.2022 18:34

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Вероятно не всички са се замисляли, че лондонската Royal Albert Hall е брабаба на българският Национален дворец на културата. Културната Мека в имперската столица е открита през 1871 година от Кралица Виктория. За българския аналог се реже лента от другаря Тодор Живков точно 110 години по-късно, през 1981 година, а дворецът е сътворен под сърцатия взор на Людмила Живкова.

Ей в тази връзка през днешния ден се роди публична питанка. Един от тримата играли по земите на кралските поданици, други сами такива, изпадна в чуденка как така дошли полицаи да проверяват защо са се самонастанили в Зала 3 на Националния дворец на културата.

Оставяме настрани богоугодния въпрос кой разпореди настаняването и за чия сметка е събитието. Но възниква препратка.

Та отива тази съшата групичка от селскостопански труженици и нечисти в помислите си тартори и се вмъква неканена в Royal Albert Hall да си прави хепънинг. Щото не харесва Принц Уйлям. Дук на Кембридж. И престорлонаследник.


Президентът на Английската футболна асоциация.

Какво точно мислите, че ще им се случи? Включително на Стилиян Петров, наричан приятелски там Стан.

С ОБРАЗОВАТЕЛНА ЦЕЛ. Принц Уйлям, Дук на Кембридж е Президент на Английската футболна асоциация. Преди него беше Принц Андрю, Дук на Йорк, по-преди цели 29 години Принц Едуард, Дук на Кент и т.н., и т.н.

КУЛТУРНО-ИНТЕЛЕКТУАЛНА МОЛБА. Не наричайта фарса в НДК от петъчния ден ЦИРК! Циркът е изкуство. Често сюрреалистично, илюзорно, но изпълнявано от автентични майстори.