БЛИЦ насочи към втори помагач на Бербатов

Публикувано на: 21.03.2022 20:43

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Димитър Бербатов
От БЛИЦ ни информират, че научили информация, според която заможни човеци издържали кампаниите на Берботав за шеф-началник на БФС. Единият бил чорбаджия на отбор от елита, а другият член на Управителния съвет на ЦСКА в не толкова близкото минало.

Единият заможен е ясен, като изхвърчал заек от трънка, доколкото са и ясни доверените му които раздаваха пари в тоалетните на НДК на конгреса през октомври. Той и в дупка на пор да те наврат, ще се ситиш кой е. Вечно е той. Повече от четвърт век.

Що се отнася до бившия член на УС на ЦСКА. Ако по това време си трошил здраве на "Армията" няма как да не се сетиш светкавично. Ако не си и не си падаш по рекламите на банкови карти, то пристъпваш към любимото на правителството гугълване. И нанизваш няколко питанки, като например: Бил ли е Бербатов рекламно лице на институцията представлявана от възможната заможна персона!? И щеш не щеш питаш: Възможната заможна особа разпореждала ли е парични средства от оглавяваната институция по сметки на  фондацията носеща името на Димитър Бербатов?

Трябва да признаем, че Марк Жирардели и Алберто Томба бяха страхотни рекламни лица.

Кои са хората в сянка? Кои никак, ама никак не обичат светлините, но са в комфорт с наведените?

ИЗ УСТАВА НА БФС: