АУДИО ЗАПИС на интелигентното интервю пред Радио ВВС на Андреа и Петко Христови

Публикувано на: 23.04.2022 22:04

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Непосредствено преди православния Великден братята Андреа и Петко Христови дадоха интервю с много настроение за за световното Радио ВВС, за седмичното предаване World Football. Британският медиен гигант, в който работят над 22 000 професионалисти спази изцяло правилата и поиска официално разрешение за интервю с клубовете на двамата национални състезатели Специя и Козенца.


Мани Джазми

Клубните медийни дирекции потвърдиха молбата на ВВС, след което водещият на World Football Мани Джазми, със съдействието на агентите на близнаците организира видеовръзка и записа много динамично, забавно, изпълнено с чувство за хумор интервю, което планетата вече чу. В него Петко и Андреа се шегуват по братски за позициите на терена, за слабостите в играта, в предимството на единия пред другия по пътя към върховете на футбола.

"Моите съотборници твърдят, че той има по-голяма глава от моята" - казва Андреа. "На мен ми казват, че съм по-красив от него" - отвръща Петко.Предаването е монтирано от продължително интервю с Изпълнителния директор на донецкия Шахтьор - Сергей Палкин, след което водещият задава своите въпроси към двамата близнаци. Включително за телепатията между тях, където всеки може да намери любопитни факти, които те споделят.

Интервюто с Петко и Андреа можете да чуете ТУК, след 23-ата минута на предаването World Football на Радио ВВС.