Истината, че "Северен поток" спира, е лъжа!

Публикувано на: 20.08.2022 10:35

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов-Полковника

Получих поредно блокиране във Фейсбук, заради виц и ще пиша тук за сигурност, за да мога да говоря, когато очевидно все някой трябва да го стори. Факт е, че съм разказвач на вицове, но никой никога не ме блокира от десетките разказани за Тодор Живков и Брежнев.

Сега неблокирано по темата, доколкото от сърце не понасям измамата и лъжите на наглите.

НЯМА КАК ДА СЪМ ТЪРСИЛ УМИШЛЕНО ДА ГЛЕДАМ ПЕРСОНАТА ОТ СНИМКАТА! ПЕРСОНА С УЧАСТИЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ В ПОДМЯНАТА.

Попаднах на някакво интервю с нея по някоя от телевизиите и отново се подпалиха брикетите и пелетите. Тези хора къде са тренирали измами!?

Изтъпанил се и казва, че ако си си платил газa, нямаш гаранции, че ще го получиш. "Ето - казва той - "Северен поток" спира от септември". Интервюращият, зает повече с чупене на стойки, мета белтъци през лупите на очилата, а зад белтъците нищо.

Напереният с мисурска подготовка и мисира пред него ми напомниха доктор Йозеф Гьобелс. Всички знаят за неговата аксиома: "Една лъжа повторена сто пъти, се превръща в истина!" Но малцина са запознати с отличната му техника, която при едно обучение сами кръстихме "сандвич". А именно - една лъжа между две истина, винаги ще успее да мутиравъв вяра за масите.

Това направи и субектът на бъдещето от Продължаваме подмяната. Истина ли е, че газът през "Северен поток" поток ще спре. Истина е. Истина ли е, чо това ще стане от 1 септември. Истина е. Между тях е лъжата, че газът ще ... спре.

Много фина измама за незнаещия нищо бай Минчо и кака Мара. Стрина Гина и тетка Минка. Впрочем и за водещия.

Защото казаните истини нямат нищо общо с ... истината. А именно. "Северен поток" спира от 1-ви до 3 септември за профилактика на трасето и много важна за интензиното натоварване в следващите месеци и зимата система от технически устройства.

"Северен поток" ще спре. И това е истина. За три дни. Истана е и това. Измамата е непоклатима истина.

Продължава подмяната! С продуцентската подкрепа на чужда стратегия.

Ето и вица, заради който ме блокираха за пореден път, отново за по-дълго време във вида, в който го публикувах: