Обучаван в Ливърпул "гази" с Ямбол и Берое

Публикувано на: 20.08.2022 22:02

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Ивелин Петков
Стана известно, че към този кръг подпомаганите от Проспорт 10 отбори на ЦСКА 1948, Струмска Слава и Славия II Оглавяват съответно Първа Втора и Група "А" на Югозападната трета лига. Като Славия добави нови 4 гола в актива си и нападението е с 9 от 3 мача.

Ето, че екипът Агенция Проспорт медиа има цялото право на планетата да се гордее с още факти, но ще ви запознаем с един прекрасен в треньорската гилдия. Възмладият Ивелин Петков поведе умерено Ямбол през новия сезон и оглавява класирането в Югоизточната трета лига нс пълен актив от 9 точки и убийствена голова разлика от 9-1. В този кръг Ямбол буквално помете втория отбор на Берое с 5:0 в Стара Загора.


На обучение във Фиорентина при Виченцо Верджине

Едноличмният лидер е преследван от Загорец, който е със 7 точки и смразявящ октив от голова разлика 7-0. В Нова Загора пък старши треньор е друг наш приятел и безпощаден спортен характер Мирослав Миндев. Възпитаниците на Миро Миндев се върнаха с 3 точки и 4 безответни гола от Стара Загора, след успех на завърналия се на картата отбор на Верея.

Ивелин Петков премина обучения по програмата на Агенция Проспорт медия за достъп до водещи футболни методики за млади наставници. Разбира се, напълно безплатно обучение под крилото на институцията във футбола на английските академии Ник Маршъл в Ливърпул и италианските професори в този спорт Виченцо Верджине във Фиорентина и Джузепе Джерия в Пескара.


В Пескара

Професор Верджине в момента е Директор на диктаторската академия на Рома.

Няма как да не сме щастливи и да не желаем върховете за родения през 1991 година Ивелин Петков.

Напомняме, че Ивелин беше и помощник в елита на Енгибар Енгибаров, както и във Втора лига в Монтана.