ЦСКА 1948 роди отличници и извън терена

Публикувано на: 21.08.2022 22:32

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Не само, заради инициативата "Мач на честта", но и заради вложените усилия и сърце е добър стил да бъдат похвалени младите хора, ангажирани с поканата, посрещането и церемонията по награждаването на момчетата, треньорите и ръководствата на Локомотив София и ЦСКА 1948 от участието им в Областна група.

Най-лесното е да спомена динамиката в поведението на директора Гьонов, но той съвсем оправдано, най-често е под светлините на прожекторите. Ръководител на лидера в елита.

Но като отлично познаващ сложността на подобна организация няма да бъда справедлив ако не спомена сърцатата работа на Ники Валериев, на доказания отдавна Деян Спасов, на новото "Асо пика", което отлично познавам от години - Денислав Георгиев. Георгиев ще има и много важни ангажименти към маркетинга на Баскетболен клуб ЦСКА. Много стабилност на екипа с натрупан опит и високо образование за "старата кримка", макар и само на едни 34, Мартин Илиев.

Тези млади мъже продължиха онзи наш така мил и незабравим маркетинг в Областна група с урната на Калина. Когато събирахме джобните за пици на момчетата след мач. Калина днес е една прекрасна млада госпожица, на която единствено желая много щастие и да пази онова наследено знаме от Илия, което и днес беше на стадиона със и в сърцето си. Той знаеше на кого да го даде.


С Калина днес и преди 6 години.

Преди моето поколение още ще ви кажат, че българският футболен Левитан беше говорителят на стадион "Народна армия", неповторимият Андрей (Андро) Кацаров. Когото не само имах честта да познавам, но и да работя с него.

От много време наблюдавам поведението и работата на Ники Илиев. Кралят на информационния пулт на стадиона в Бистрица, при домакинските мачове на ЦСКА 1948. Ники няма безсмъртния тембър на Андро, но пък Андро нямаше емоцията и темпото на Ники. Ами - браво!

Всеки би могъл да направи забележка. Аз като човек, който е правил какви ли не събития в спорта - много. Но сега му е времето да се проиграят всички варианти. Защото скоро "Ла бонбонера" ще бъде тясна. Идат нови предизвикателства по пътя към върховете.