В една среща Лечева отми гел и помия

Публикувано на: 22.08.2022 19:58

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Доколкото научих, Весела Лечева е "нон грата" за нейната партия ще си позволя, без условности, комплимент за днешната среща с Националното сдружение на кметовете на кметства в република България, с някои от които имам отлично познанство и приятелство.  Служебният министър на младежта и спорта направи категорично най-добрия системен ход, който е и част от разработената под мое оперативно ръководство Визия за развитие на спорта в република България, значима част от приоритетите на Политическа партия МИР, член на Националния изпълнителен съвет, на която съм и която ще представлявам на предстоящите избори. къде точно и как - съвсем скоро.

Като изключим най-точните сини очи на планетата не мога да не приветствам участието в срещата на моя приятел и безусловен професионалист - кметът на Калофер  Румен Стоянов и приятелката от детинство, общественикът със знание и амбиции - кметицата на моето Софрониево Демира Димитрова.Тук се аплодира. Спортът се завърна към себе си. Малцина, все още, могат да си дадат сметка за нейната значимост. Поради процеси, които са базови за бъдещето не само на спорта, но и на  България.

Нашата работна група, която внесе обосновка за концептуални промени в структурирането и функционирането на българския футбол на 4 март съвсем неслучайно акцентира върху взаимодействието на Българския футболен съюз с Националното сдружение на общините в Република България.

Аплаузи за Весела. За успокоението и отмиването на гела и помията от присъствието на съвършено неграмотен за процесите предшественик.

Очаквам и експерна проверка на разписаните нереални суми за малки спортни обекти от нейния предшественик за 5 милиона лева публични средства.