Проспорт 10 стартира изпълнение на ангажимента към младите във волейбола

Публикувано на: 28.03.2023 20:58

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
На традиционните годишни награди на Viasport за Най-добър млад спортист на 2022 година, наградата за най-добър млад отбор отиде в националният отбор по волейбол за юноши под 18 години, който влезе с битка в ТОП 3 на Европа. Селекционерът му Виктор Карагьозов пък бе №1 при треньорите.

Проспорт 10 ЕООД не само подкрепи церемонията в залата на елитното частно училище "Свети Георги" в София, но и награди младите ни надежди в традиционния за родината спорт, с отчетливо най-значими достижения сред колективните на международна сцена.

Дружеството прие, а от днес вече влезе и в процедура на изпълнение, по подкрепа на годишния календар за подготовителни лагери и състезания на националите, което според собственика мотивира за нова битка на пазара и подкрнепа на спорта, докато мечтаещите власт стигнат до нещо смислено в бъдещата политика за спорта. А той следва да се приема за ценност дори и по закон. Член 165 от Лисабонския договор, всеобщ закон за Европейския съюз, дефинира спорта, като ПРИОРИТЕТЕН. Всичко друго е неефективна партийно-политическа работа.