Българските лъвове научиха групата за Световното в Аржентина през август

Публикувано на: 01.04.2023 22:38

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Съперниците на България за Световното първенство при волейболистите до 19 години са вече ясни. Момчетата на Мирослав Живков попаднаха в група B заедно с отборите на Индия, Япония, Франция и Словения.

Надпреварата тази година ще се проведе в Аржентина между 4 и 13 август.Viasport.bg припомня, че "лъвчетата" се класираха за Мондиала, след като спечелиха бронзовите медали на европейското първенство миналата година.

Прпоспорт.бг пък с особена гордост връща лентата на 14 януари, когато националният тим бе награден, като най-добър млад отбор за 2022 година в крласацията на Viasport, а свързаната с Проспорт медиа компания Проспорт 10 ЕООД прие да подкрепи напълно талантлривите български волейболисти през цялата 2023 година.Само преди дни бяха уточнени подробности с администриращите логистиката от федерацията и стартираме подготовка, включително за финалите на световния шампионат. И ще пазим надежда за явната шампионска зависимост между Prosport 10 и свързаните с магията на водата от рилски извор. Високо.