Тъпоъгълна хуманоидна единица ни зове да си разбием главите в стената от срам

Публикувано на: 02.04.2023 22:08

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©novsport.com
Хуманоиден тъпир.
Единственото, което можем да сторим е да се наредим колективно и да си шибнем главите в стената, защото да се извиним на великия българин Найден Геров, пред паметта на неговия велик баща Геро Добрович-Мушек от Копривщица, е късно и остро невъзможно. Днес в пловдивското училище, именувано на Найден Геров, в 30-а изибирателна секция, председателят се оказа неграмотен. Според медиите. Но късият преглед пред камерата на bTV показа, че той не е неграмотен. Той е тотално неук, плиткоумен, отемерутен и тежко тъпоъгълен. Той не би могъл да знае какво му се случва. Хуманоидна биологична единица.


Хуманоидна биологична единица от Пловдив.

И всичко това точно 200 години след рождението на Найден Геров (23 февруари 1823 година). Осмото дете на учителя Геро Добрович-Мушек. Сестра Ивана на когото е пръвата учителка в Копривщица.

Неговият баща Геро е прототипът на Хаджи Генчо в "Българи от старо време" на друг копривщенец Любен Каравелов.

Великият изследовател на българския и руски език Найден Геров издава в шест тома „Речник на български език с тълкувание на български и руски думи“ с цели 80 000 думи, 26 400 изречения, 500 цитата от народни песни, над 4000 фразеобогични и идиоматични (иносказателни), словосъчетания, близо 15 500 пословици, поговорки, гатанки, клетви.Случилото не е срам. А генезиса на лабораторните плъхове. Ген изпуснат на открито. Мутирал в шайка наглеци с армия от идиоти.

И палячовци, като нас. Които сме търпеливи, като вол на нивата.