Пичове, как върви подписката за конгрес през юли на БФС? Голяма тайна, аркадашлар ...

Публикувано на: 11.04.2023 22:24

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов - Полковника
Не знам дали си давате сметка и дали ви интересува, но няма как да подпомагам десетки клубове и да не разбера, че с онази адвокатска кантора предлагате на клубовете отново да се откажат от прата си в подписка, да бъдат никои, но да си начешате крастата за преврат в Българския футболен съюз.

Ще предупредя клубовете, защото дори праволинеен атеист знам какво се върши във вторник. И е добре да ме послушате! Не приемайте ролята на слуги в ниски и низки амбиции на шайка неясници. Нередовно ходили на училище, управленци не могат и няма да бъдат! Дори с глутница алчна шайка около себе си.

ВЕРОЯТНО В КЛУБОВЕТЕ ИМА ДОСТА АТЕИСТИ, КАТО МЕН. ИЛИ ДРУГОВЕРЦИ. НО АКО МОЕТО НЕ ГО ОТБИРАТЕ, ТО СЕ ДОВЕРЕТЕ НА ВЕЧНАТА КНИГА!

ГЛАВА 24.

...
3. И когато седеше на Елеонската планина, дойдоха учениците Му при Него насаме и рекоха: кажи ни, кога ще бъде това, и какъв ще е белегът за Твоето пришествие и за свършека на света?
4. А Иисус им отговори и рече: пазете се да ви не прелъсти някой;
5. Защото мнозина ще дойдат в Мое име, говорейки: аз съм Христос и ще прелъстят мнозина.

ИДЕ ВЕЛИКА СРЯДА ...

NB: Разглежда ли се версия с парламентарни избори на  подир това, та и някои други с непреходен мерак да се явят из народнити низини във ваша услуга? Както от мача с Англия насам. Например ...