Непохватен Ивайло Чочев вкара само 2 гола

Публикувано на: 14.04.2023 18:58

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Ивайло Чочев и Бирсент Карагерен осигуриха 3 гола за трите точки.
ЦСКА победи Септември с 3:1 и стои все по-стабилно в челната тройка и все по-близо до по-горно класиране.

Армейците започнаха мача много внимантелно, което пък даде възможност да се види отличната работа на Светослав Петров начело на септемврийци, които разиграваха с много приятна точност, което обаче го постави в не най-комфортна ситуация при кантраатака.

Непохватният Ивайло Чочев вкара само два гола в мача. Можеше и повече, но само два и едва с някакви 19 е начело на голмайсторската листа с крехкия аванс от 7 пред някой си Назон и 8 пред капитана на националния отбор и още двама вносни участници в първенството Бароан и Тисера.


Така няма да стане. В националния отбор се иска нещо повече от майсторски пряк свободен удар и забавление от 25 метра. Така всеки може.

За ЦСКА се разписа още Берсент Карагерен. Когато защитата и вратарят на Септември очакваха неприятности от Елитон, Симеон Петров и Чочев при центриране от корнер, Бирсент Карагерен направи невиждано влизане към първа греда и като човек, който сякаш е вкарвал цял живот с глава, оплете майсторски топката в мрежата на домакините.

Избраниците на Светослав Петров записаха голово попадение в актива в края на първата часдт, след автогол на Педриньо от статично положение.

Няма съмнение - ЦСКА бе с различна и съответстваща на мястото си в класирането класа. Концентрирано, без романтика и случайни очаквания, без враждуване с топката.