Облъчват с три Бербатови неистини (ВИДЕО)

Публикувано на: 24.04.2023 16:16

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов - Полковника
За пореден път Димитър Бербатов и групата около него изпяха хорове три пункта в дезинформация и претенции, които са несъвместими с истината. С една дума - лъжа. С две думи - голяма лъжа. С три думи - много голяма лъжа.

Техните претенции могат незабавно да се превърнат в наши към тях. Наши - работната група, която не щади от времето и средствата си, за да внесе огромен по обем труд в Българския футболен съюз за оптимизация и преструктуриране.

Във видеозапис отговарям на трите дезинформационни точки. защото ако подхвана всечки безмислици, ще се наложи да запиша пълнометражен филм.

ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ЛЪЖАТА:
Изумителни са претенциите за норми, които се обсъждат далеко преди да са се изкъпали за последен път след официално състезание. Жалки отправки и претенции за авторство, към стратегии на УЕФА, в които БФС има пряко участие. Нищожни по темата за дигитализацията и електронното управление. Тежка незнание по правилата за разходване на средствата. Отсъствието на ден опит в привличането на капитали, които да обезпечат проектите.

И ако отговарям, то е защото слугинажът мултиплицира, а кухорогите кимат, като настинал кон в отворена конюшня.

И ТАКА, МОИТЕ ОТГОВОРИ ПО ПРЕТЕНЦИИТЕ ЗА ПРИСВОЕНИ ИДЕИ: