Матеев, не аз набивах крак след дънките на Каракачанов и въртя около Ганчеви!

Публикувано на: 22.07.2023 18:08

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Няма как да премълча. Цял живот съм български офицер, опериран от инстинкт за натягане.

Досрамя ме от самоубийствения хаос в армията и своеволието на слагачите. Всички мултиплицираха снимки на Стойко Сакалиев, който бил показал новия талисман на пребрандираните, настанени с волята на политическата власт, на "Армията". В които нямаше да има нищо осокатяващо от Сакалиев, ако не беше мултиплицирано послание в медиите за талисман. При това от всички, включително с национално телевизионно покритие.

Но не на мен тези!

Матеев, не аз набивах крак след дънките на Каракачанов! Не аз се въртя, като превъзбуден дервиш, около Ганчеви.
Кой ти е казал, че някой има право да използва символите на много специалните части от историята на Българската армия!?

Кой ти е разрешил в годината на 80-годишнината на Първата парашутна дружина да гледаш, като в телевизионен приемник, как физкултурник размята знаме със символите на Силите за специални операции, без ни най-малко да знае какво прави!?Бих те съдил, но не само си новобранец, но си дребен до точка! Сигнал до т.нар. министър на отбраната няма да пусна, щото и без това не ми намирисва на българофил.

Срам ме е! Един познат генерал те защитаваше пред мен, преди 7 години, като добро момче. Не знам. Тук думата има майка ти.

Моите редници, до един, бяха мъже!!!

На черно-бялата снимка е огромен герой. Много се нядявам да си си учил уроците в Пети батальон и знаеш кой е. Негов внук ми е изключителен приятел. И все още се чудя как да постъпя... Дори само заради неговата памет.А сега... Със стара дата се подсигури! Щото, ако ме стегне шапката, нито милионите някъде (не знам къде), нито адвокатите на Ганчев ще ти бъдат в помощ!!!

NB: Няма как да отречеш, че си бил там! И не знаеш за какво говоря. Няма как! Безсрамно е символите, рисувани с кръв и живот да бъдат обявявани за талисман на когото и да било. Дори субектите да не са измама.Армията не е лунапарк, Матеев! Не е!

NB: Нали не твърдиш, че има генерали от резерва със статут на обикновени граждани?

БЕЗ УВАЖЕНИЕ!