Български топталант подкрепи Литекс с шалче на любимия ЦСКА

Публикувано на: 03.10.2008 22:35

Автор: Светлин Костов

©Проспорт.бг
Марго подкерепи Литекс, въпреки че е фен на ЦСКА
Маргарит Георгиев, 14-годишният габровец, който замина на обучение в частна футболна академия в Англия, подкрепи Литекс на „Вила Парк” срещу Астън Вила (1:1), но с шалче на любимия си ЦСКА на фона на малки английски знаменца.

Известният със зашеметяващата си техника младок е откритие на Христо Стоичков по програмата на „Жилет”, а от месец вече е колежанин в родината на футбола, като стипендиант.

Заради брилятните си умения Марго е сред любимците на считания за най-техничен български футболист за всички времена Димитър Якимов. Дори Митата лично се погрижи габровецът да бъде гост на честванията на 60-годишнината на ЦСКА през май.

Шефът на Професионалната футболна лига Валентин Михов пък награди момчето с екип на любимия му отбор ЦСКА. Очевидно е, че и в Англия, макар със син традиционен екип на Академията, нападателят не се разделя със своята любов, въпреки че е подкрепял от сърце своите земляци от Ловеч, които се представиха достойно срещу силния тим от Бирмингам, в който се състезава Стилиян Петров.